KORHŰ, EGYEDI, KÜLÖNLEGES

A MonArt Stúdió

azon dolgozik, hogy minél sokrétűbb és magasabb színvonalú szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek.

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. A MonArt Stúdió, nem egy átlagos ruhakölcsönző, több tevékenységgel is foglalkozik.

Nagy Józsefné


Jó szívvel ajánlom a Stúdiót,mindazoknak akik szeretnének különleges hangulatú,korhű fotózáson résztvenni. Profi csapat, nagyon jó hangulatú fotózás várja azokat,akik ezt a típusú fotózást választják!Mi a párommal maximálisan elégedettek vagyunk az elkészült fotókkal és tényleg azt tudjuk mondani ezt egyszer mindenkinek ki kell próbálni!!! Hatalmas kaland és élményfaktor az egész! Hálás köszönet érte!

Molnár-Bokros Tünde


Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, a helyszín is különleges volt. Egy napra úgy érezhettem magam, mint egy topmodell! A képek csodásak lettek! Köszönjük a felejthetetlen élményt! Csak ajánlani tudom! Móni pedig egy tünemény!

Hruskárné Ódor Gabriella


Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen az élményt amit kaptunk mindenkitől!

Nagy Edit


Minden alkalommal fantasztikus élmény belebújni a MonArt Stúdió egyedi, változatos és sokoldalú ruháiba. Ilyenkor úgy érzem, új emberré válok.

Balogh Krisztina


Nagyon szépen köszönjük a csajos délutánt, estét! Rendkívül jól szórakoztunk a szuperebbnél szuperebb ruhák próbálgatása közben... Csodás 'időbeni' utazás volt!

Strobl Krisztina


Köszönöm szépen ezt a napot, örök emlék marad! Azt hiszem, kijelenthetem, hogy az összes résztvevő élvezte. Bár az időjárás eleinte ellenünk dolgozott, végül minden tökéletes lett.

Szokoli Detti


Az 5. mÉrtékadó NŐK bájlát country stílusban rendeztük meg, így jött az ötlet, hogy a MonArt Stúdiót kértük fel. Nagyon jó hangulatú fotózás volt, látványos háttérrel, klassz kiegészítőkkel és szuper fotóssal.

Tomasik Franciska


Köszönöm szépen a gyönyörű fotokat! Fantasztikus élményben volt részem. Akinek kedve van ilyen fotozáshoz, nyugodtan probálja ki, nem fog csalódni. Kedves emberek, csodás ruhák <3 Szuper volt!

Tóth Viktória


Köszönjük szépen a gyönyörű fotókat. Nagyon jól éreztük magunkat egész nap, minden nagyon jól meg volt szervezve. Gyönyörűek voltak a ruhák, profi csapatmunka dolgozott hogy minden tökéletes legyen.

Kocsis Viktor


Együtt dolgozni egy rendkívül kimagasló élményt nyújtott. Remek hangulat, gyönyörű ruhák, tökéletes szervezés.

Maráczi Lilla


Egy fantasztikus napot tudhattunk magunk mögött a fotózás során, mindenki a maximumot hozta ki magából, de ez látszik a képeken! Gördülékenyen ment a szervezés és a fotózás is, nagyon kellemes hangulatban telt az egész. Köszönöm a profi sminket és a profi frizurát, eszméletlen hogy néhány kence-ficével visszarepítettek engem a 20'as évekbe! Lenyűgöző! A profi fotósunkkal is remek volt együtt dolgozni, odafigyelt ránk, és az igényeinkre! :) És külön köszönet Monának, amiért összehozta az egészet <3 nélküle nem lennének ilyen csudi fotók

Nizelberger Róbert


Csodálatos körhű ruhák ,kiváló minőségben ,nagy választékban ,ajánlom mindenkinek aki szereti a történelmi időutazást vagy csak kipróbálná magát más történelmi időszakban fotózással ,filmezéssel egybekötve.

Harmos Csilla - Luna Photography


A MonArt Stúdió tulajdonosa és háziasszonya Mónika, maximális szakmai hozzáértéssel adja rád a minőségi, korhű ruháit, kiválasztva a leginkább hozzád illőt. A fotózásokon stylistként, személyesen felügyel minden apró részletet, hogy a végeredmény valóban minőségi legyen. Jómagam fotósként szintén profi minőséget képviselek, ugyanezt tudom elmondani a MonArt Stúdió ruháiról és Mónika munkájáról.

Jónásné Kulcsár Enikő


A Stúdióba lépve megérint az a kellemes érzés, hogy szeretettel vártak. Egy olyan időutazásba kezd az ember, ahol a finoman összeválogatott korhű ruhákkal együtt magára ölti a régi szép idők hangulatát. Kellemes, magával ragadó egyéniség Mónika. Tényleg maximalista és nagyon profi szakember! Különösen jó érzékkel választotta ki kedves Kollégáit is! Szeretettel ajánlom Mindenkinek!

Horváth Andrea


Drága Mona! Szívből köszönjük neked, a lányoknak, Csillának ezt az élményt! Az első találkozásunk alkalmával is félelmetesen jó hangulatot teremtettél, alig vártam a fotózás napját! A smink, a fodrász, a te teljeskörű figyelmed pedig felülmúlta minden elképzelésem! Az időutazás nekünk való, örülök, hogy ilyen rést nyitottál, ahol a legapróbb részletekig korhűvé válik minden. Köszönetet mondanék Harmos Csillának a profi instrukciókért, amivel átsegített a kezdeti bénáskodásomon és ennyire fantasztikus fotókkal gazdagított bennünket..

Fóthi Zoltán


20'-as évek stílusában voltam fotózáson. Már eleve egy élmény volt ezekben a manapság már csak filmekben látott ruhákban lenni és látni benne magamat. Azon túl, hogy nagyon jó képek készültek, az egész fotózás kellemes hangulatban zajlott, jól éreztem magamat.

Varga Zsuzsanna


1800-as évek beli ruhákat kölcsönöztünk az esküvőnkre. Tökéletes lett,felejthetetlen! Hihetetlenül segítőkész,kedves és rugalmas hölgy. Minden apró részletre odafigyel türelemmel,szakértelemmel.

Lorant


Nagyon szép

Vélemény, értékelés írása