KORHŰ, EGYEDI, KÜLÖNLEGES

A MonArt Stúdió azon dolgozik, hogy minél sokrétűbb és magasabb színvonalú szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. A MonArt Stúdió, nem egy átlagos ruhakölcsönző, több tevékenységgel is foglalkozik.

Minden ruhánk jó minőségű anyagokból készült, és a nagy része egyedi darab. Inkább valódi ruhák, mint jelmezek, bármikor bármilyen eseményre fel lehet venni őket. Akár esküvőre, rendezvényre, fotózáshoz, klipforgatáshoz, filmforgatáshoz, fellépésre, csak a fantázia szabhat határt. 34-es mérettől 48-as méretig kínálunk ruhákat. A menyasszonyi ruháink között vannak valódi antik darabok is. Az országban egyedülállóként kölcsönzünk Steampunk ruhákat. Ezen kívül kölcsönzünk még 1920-as évek, Western, 1800-as évek, Vintage, Retro menyasszonyi ruhákat, lányka ruhákat, Szalagavatós ruhákat, és a ruhákhoz tartozó Kellékeket.

Fotózáshoz Egyéb kellékeket is kölcsönzünk, valamint egy Antik bútorokkal berendezett Enteriőr is bérelhető.

Az országban szintén egyedülállóként lehetőséget adunk, a Csajos Délután, vagy a Lánybúcsú ruhapróbával szolgáltatásaink keretein belül arra, hogy ruháinkat egy forró tea és finom sütemény mellett felpróbálhassák az érdeklődők.

Ezen kívül Korhű fotózás szervezéssel is foglalkozunk, profi csapat (fotós, sminkes, fodrász, helyszín) áll a rendelkezésünkre, hogy színvonalas, és életre szóló élményt tudjunk adni a minket választó ügyfeleinknek.

Rendezvényekre, esküvőkre a Kitelepülés Rendezvényre, valamint a Western Performance, a vidám kosztümös western hangulatteremtés szolgáltatásainkat ajánljuk.

Bízunk benne, hogy széles körű Szolgáltatásink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

További részletek és árak